CH€. REVOLUCIÓ I MERCAT

Aquest matí, així com de casualitat he tingut la oportunitat de poder veure la exposició del Palu de la Virreina "Che , revolució i mercat".
Val a dir que d'aquest títol se'n poden extreure dues conclusions clares. La primera que el Che va èsser un referent tant clar per a la treansformació del món que encara quie sigui per blasfemar es parla d'ell i la segona és que encara hi ha malparits que pretenen treure rèdit econòmic de l'entraga d'un home per una causa.
L'exposició era força típica. M'ha agradat però, he pogut veure un munt d'spots publicitaris amb la imatge del Che, un bitllet de dòlar amb la seva imatge, revistes sencacionalistes retocant la seva imatge per tal de vendre, quadres de pobles indígenes i sud-americans comparant-lo amb Déu, ..., resumint molt: una varietat de productes que per a aquelles que creiem en els aires revolucionaris del Che ens fan molt de mal.
Ara que ja fa 40 anys de la seva mort m'agradaria dir-li una cosa. Ernesto, aquell dia que et van assasinar no et podries imaginar que la teva cara donaria mil voltes per arreu del món, i que gent tant poc digna portaria els teus ideals plasmats en una peça de roba, una bossa, una carpeta, etc... productes del capitalisme en contra del qual tu lluitaves. Et dirè una cosa, això és perquè t'envegen, [ens envegen], en realitat es volen empapar de la teva vitalitat i de les teves ganes de dur la justicia arreu del món.
Guanyarem i t'ho dedicarem a tu. i si cal del seu repugnant mercat. I ja no existirà.
FINS LA VICTÒRIA SEMPRE

Comentaris

pablo ha dit…
Laura...aquí un cortsenc més que té bloc!

ja t'aniré llegint!!!

a http://picatatxes.blogspot.com

em pots anar llegint tu a mi si ho vols.

Salut!

Entrades populars d'aquest blog

La violència de gènere

SOLIDARITAT MARINA

demagògia vers valentia